grand.LT
Anekdotai, žaidimai, paveikslėliai, sudoku ir kt.

2011 metų horoskopas

Svarstyklės

Svarstyklėms šie metai bus palankūs ir pozityvūs, nes Triušio metus, kaip ir Svarstyklių ženklą, globoja Venera. Metų pradžioje sulauksite naudingo pasiūlymo, kurio neturėtumėte atsisakyti. Kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus, pasinaudokite visais įmanomais šaltiniais. Ateinančiais metais jūsų laukia visiškas finansinis stabilumas. Venera globos sveiką protą ir išmintį.

Pavasaris – palankiausias metas naujoms iniciatyvoms, o tarnautojų laukia karjeros pokyčiai į geresnę pusę. Visa tai leis jums pajusti pasitikėjimą savimi, atneš daugiau pelno.

Tiesa, ateinančiais metais gali šiek tiek komplikuotis santykiai su artimaisiais, giminaičiais, bet pasistenkite į viską reaguoti ramiai ir pernelyg ilgai neatidėliokite susitaikymo.

Užtai meilės reikaluose ir jums žvaigždės žada harmoniją. Jūsų mylimas žmogus ne tik noriai leisis į romantinius nuotykius, bet ir pradžiugins jus netikėtomis staigmenomis. Antros pusės dar nesuradusios Svarstyklės, tikėtina, ją sutiks ir pagaliau pajus, ką reiškia sielos ramybė.

Atgal