grand.LT
Anekdotai, žaidimai, paveikslėliai, sudoku ir kt.

2009 metų horoskopas

VĖŽYS

2009 metais Vėžiai susidomės namų buhalterija ir ims sekti pajamas ir išlaidas, taps atsargūs ir ims planuoti išlaidas. Atsiranda tendencija žvelgti į pinigus ir pirkinius protingai. Dėl to bus įgyjami reikalingi daiktai, bus atidedamos lėšos juodai dienai. Protingai investuotos lėšos atneš neblogus procentus. Vėžius taip pat ims dominti populiarioji medicina – daug kas sės ant dietos, ims įsisavinti organizmo valymo metodikas, suliesės. Taip pat Vėžių laikia pasveikimas nuo užsitęsusios ligos, prasidėjusios dar 2008 metų pabaigoje. Iš savo giminaičių Vėžiai reikalaus disciplinos ir tikslumo – čia galimi ginčai ir barniai.

Darbe viskas puiku. Gerasis Jupiteris suteiks Vėžiams naujas galimybes augti

karjeroje. Vėžių laukia palankūs pasikeitimai, algos padidėjimas, pakėlimas į aukštesnes pareigas arba sėkmingas ir naudingas perėjimas į kitą darbą.
Pirmą 2009 sausio pusę, kai visi dar ilsėsis, Vėžiai ims ruošti dirvą greitam karjeriniam pakilimui ir beprotiškai pavargs laukti, kada gi pagaliau gegužės mėnesį šios pastangos ims atnešti sultingus ir saldžius vaisius piniginių premijų, esminių pelnų ir profesinės savimeilės pavidalais. Tikra sėkmė laukia Vėžių laikotarpyje tarp spalio pradžios ir metų pabaigos – čia Vėžiai surinks tokį derlių, kad 2010 metų pradžioje ims rimtai mąstyti apie galimybę įsigyti nepasiekiamas iki šiol materialias vertybes.

Asmeniniuose Vėžio santykiuose – tyla ir ramybė, jokių įvykių. Romantiška pažintis 2009 metų pačioje pradžioje, į kurią Vėžiai dės daug vilčių, baigsis niekuo, kas privers Vėžius ilgai kaltinti likimą ir jaustis nelaimingais iki pat spalio pradžios, kai Marsas ir Venera vėl atkreips savo palankų dėmesį į Vėžius ir padovanos jiems dvi savaites romantiško poilsio.

Atgal