grand.LT
Anekdotai, žaidimai, paveikslėliai, sudoku ir kt.

2009 metų horoskopas

ŠAULYS

Šaulių laukia puikūs metai. Jiems nerūpi konfliktuojančių planetų kėslai, Saturnas ir Neptūnas nesvarbūs, kai ištisus metus jų ženkle šeimininkauja Jupiteris. 2009 metai – puikus laikas savišvietai bet kokioje srityje.
Šauliai bus linkę giliai studijuoti medžiagą; rimtai susidomės filosofija, religija. Galimi aiškiaregystės blyksniai – Šauliai gali imti matyti visų situacijų šaknis. Tik neverta leistis į keliones užsienin ir šiaip kur nors toli – galimi sunkumai, painiava su dokumentais, prieštaravimai su vietine valdžia. Antroje metų pusėje Šauliams taip pat būtina vengti bendravimo su ekstrasensais, magais, būrėjais.

Šaulių karjera eis į priekį didžiuliai žingsniais – planetų išsidėstymas užtikrins didžiulį energijos pliūpsnį. Šauliai pasijaus pasitikintys savo neapsakomais gabumais; atsiras nenugalimas veiklos troškimas. Rugpjūčio pabaiga ir rugsėjo pradžia – itin palankus laikas karjeros augimui. Šiuo laikotarpiu seksis viskas. Galimas netgi persikėlimas į kitą miestą su geromis verslo perspektyvomis. Dvi savaitės spalio viduryje – vienintelis laikotarpis metuose, kai sėkmė gali nusisukti. Šiuo laikotarpiu trūkinės svarbūs susitarimai, derybos. Dėl neapsižiūrėjimo galima prarasti didelę pinigų sumą.

Asmeniniame gyvenime irgi viskas puiku, bet ne be debesų. Nuo rugpjūčio iki gruodžio Šauliams reikia būti atsargiems užmezgant naujus romantiškus santykius – šie ryšiai gali negatyviai paveikti ateitį. Vasaros pabaigoje dėl Marso konflikto su Jupiteriu galimi barniai, ginčai. Seni santykiai išgyvena tikrai ne geriausius laikus, Šauliai gali netikėtai suvokti, kad meilė praėjo o priešakyje – nežinomybė. Neverta daryti skubotų išvadų – iki lapkričio viskas nurims ir Šauliams prasidės naujas etapas santykiuose su mylimaisiais.

Atgal