grand.LT
Anekdotai, žaidimai, paveikslėliai, sudoku ir kt.

2009 metų horoskopas

OŽIARAGIS

Antrus metus iš eilės Ožiaragis visa jėga jaučia ant savo kailio dangiškų oponentų įtaką – jį globojančio Saturno ir Neptūno – iliuzijų planetos.
Dalis tikslų, išsikeltų dar 2007 metų pabaigoje, jau pasiekta vienu ar kitu laipsniu. Liko susidaryti materialią bazę projektams, sumanytiems 2008 rudenį. 2009 metais Ožiaragių laukia naujas darbas ir smarkios naujų pajamų šaltinių paieškos. Neptūnas stumia Ožiaragius pernelyg stipriai išlaidauti –

neverta pasiduoti šiai įtakai! Protingas taupumas ir griežtas planavimas – štai Ožiaragio sėkmės šiais metais receptas. Ožiaragiai turi būti itin atsargūs šiais metais su paskalomis ir svetimomis paslaptimis – galite tapti

tiek aukomis, tiek ir nevalingais paskalų nešiotojais.

Pirmus du tris metų mėnesius Ožiaragiai dirbs ritmu, užduotu praeitais metais, o nuo kovo-balandžio pasidarys aišku, kad esamas dalykinių santykių modelis paseno ir laikas kažką keisti. Birželį tai taps taip akivaizdu, kad Ožiaragiai, atidėję neapibrėžtam laikui atostogas ir namų reikalus, užsiims savo karjeros pertvarkymu, ir darys tai taip sėkmingai, kad jau rugsėjo pabaigoje – spalio pradžioje pakils į kokybiškai naują karjeros lygmenį.
Palankūs dalykine prasme laikotarpiai – sausis ir rugpjūtis. Atsargumo reikia laikytis birželį. Pavasarį ir vasarą venkite kelionių ir komandiruočių.

Saturnas su Neptūnu atsižymėjo ir asmeniniame Ožiaragių gyvenime. Galimi nesutarimai su giminaičiais, teisminiai ginčai dėl bendrų pinigų, palikimo, tačiau priežasties nerimauti nėra – Ožiaragiai paprastai laimi tokiose bylose. Asmeniniai santykiai, kurie susiklostė jums iki šio momento, negali būti tęsiami dabartiniu pavidalu, reikia kažką keisti. Tai nereiškia santykių nutraukimo. Jei keičiasi jūsų gyvenimas apskritai, tai pasikeitimai negali nepaliesti jausmų srities. Galbūt jūsų partneris dabar pergyvena ne pačius geriausiu finansinius laikus – pagalvokite, kuo galite padėti.

Atgal