grand.LT
Anekdotai, žaidimai, paveikslėliai, sudoku ir kt.

2009 metų horoskopas

ŽUVYS

Praeiti 2008 metai pareikalavo iš Žuvų joms nebūdingo tvirtumo, ryžtingumo.
Malonus siurprizas – 2009 metais Žuvys vėl galės plaukti pasroviui, o srovė išneš juos tiesiai į sėkmę ir klestėjimą. Ko negalima palikti savieigai – tai savo sveikatos, kuri smarkiai pairo, kai praeitais metais jūs ėmėtės sunkių pareigų, daug dirbote ir jautėtės vienišas, nesuprastas. Laimei, viskas keičiasi. 2009 metais Žuvys sąmoningai pasirenka vienatvę, ramybę.
Galbūt, Žuvyse atsiskleis psichologiniai, parapsichologiniai sugebėjimai.
Jūs daug pajausite, jums sapnuojasi pranašingi sapnai.

Praeitais metais jūs daug pasiekėte karjeroje ir 2009 metų pradžioje jums bus būtina dirbti įtvirtinant gautas žinias ir pasiekimus. Sėkmingiausias jūsų laikas – vasaris-kovas, po dvi savaites iki ir po jūsų gimtadienio.
Jums kils noras būti pastebimam. Visi reikalai ir pradėjimai šiuo laikotarpiu bus vaisingi. Tačiau laikotarpiu nuo kovo iki rugsėjo gali būti sunku – nereikia pamiršti, kad Žuvų šeimininkas Neptūnas vis dar konfliktuoja su Saturnu, kuris įsikūręs sektoriuje, atsakingame už Žuvų karjeros pasiekimus. Rugsėjo pradžioje viskas pasikeis ir Žuvims prasidės naujas darbinių pasiekimų periodas.

Asmeninis Žuvų gyvenimas klostosi ryškiai ir sparčiai. Vienišų Žuvų vasarį laukia likimą lemiantis susitikimas. Atsargumo romantiškuose reikaluose reikia laikytis birželio pabaigoje ir rugpjūčio viduryje – bus daug nereikalingų susitikimų, viliojančių, bet nenaudingų. Rugsėjo pabaigoje galimas svaiginantis, bet greitas romanas. Jeigu jūs jau sutikote savo likimą praeitų metų rudenį, tai 2009 metų pavasaris – puikus laikas santuokai, kuri žada būti tvirta, ilgalaikė ir, kas svarbu, naudinga.

Atgal